Logo

Indbagte hummerhaler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150-200 g hummerhaler 
125 g hvedemel 
3 spsk olie 
salt 
1 dl lunkent vand 
1 stk æggehvide 
½ l olie eller palmin til stegning
 
Hummerhalerne optøes og afdryppes i sigte og lægges på køkkenrulle.
Beignetdej laves af hvedemel, olie. salt og vand, og lige før brug tilsættes æggehviden.
Hummerhalerne vendes heri og lægges i kogende olie til de er gyldne.
Kun få minutter.

Lægges på fedtsugende papir (fx. køkkenrulle. )
Serveres rygende varme med citronbåde og iskold hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her