½ dl cashewnødder 
3 tørrede chili 
ca. 3 cm frisk ingefær 
ca. 5 cm kanelstang 
½ tsk kardemomme 
3 nelliker 
2 store fed hvidløg 
1 spsk korianderfrø 
2 spsk spidskommen 
2 spsk lyse birkes 
1 udbenet lammebov, ca. 1 kg 
½ g safrantråde 
1 stort løg 
5 spsk olie 
1 ½ dl yoghurt 
1 spsk citronsaft 
 hakket persille
Lav først masala'en: 
cashewnødder, chili, ingefær og de pillede hvidløg blendes sammen med ¼ l koldt vand. Knus kanelen og kom den sammen med de andre krydderier i blenderen og purer det hele.
Kom saftantråde i en lille skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i 10 minutter.
Varm olien op og svits det hakkede løg gyldent, tilsæt masala'en, salt og yoghurt og lad det varme godt igennem.
Skær lammekødet i tern og vend det i saucen. Tilsæt safranen med vandet. Læg låg på og lad retten simre i 20-30 minutter, til kødet er mørt. Vend kødet af og til.
Til sidst tilsættes citronsaft og hakket persille og retten serveres rygende varm.