Logo

Indisk sveskeshutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g rosiner gerne sultanas
100 g svesker uden sten
100 g dadler uden sten
4 tørrede chilier
1 tsk sennepsfrø
1 1/2 spsk fintrevet ingefær
1 spsk olie
1 1/2 dl vand
1 dl flydende tamarind
1 spsk havsalt
350 g røde chilier
2 tsk ristede spidskommenfrø
 
Udblød rosiner, svesker og dadler i vand i ca. 30 min. og si vandet fra.
Rist tørrede chili, sennepsfrø og ingefær i olie i en gryde, til chilien får
farve.
Tilsæt de tørrede frugter, vand, tamarind, salt og sukker.
Kog det sammen til en tyk masse.
Rens og hak de friske chilier og tilsæt dem.
Rist spidskommenfrøene på en tør pande.
Kom dem i en morter, stød dem fint og kom spidskommen i chutneyen.
Kog chutneyen i endnu 10 minutter.
Hæld chutneyen på rengjorte, Atamonskyllede glas.
Luk til og opbevar mørkt og køligt.
  
Tips: Den flydende tamarind kan erstattes med 25 g fast tamarind opløst i 1/2 dl kogende vand.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FerskenisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os