4 personer
¾ kg  hakket lamme- eller okse kød 8-10%
1 tsk  revet ingefær
Lidt friskkværnet peber
1 ½ tsk  koriander pulver
1 ½ tsk  gurkemeje
2-3 tsk  salt
2 finthakkede løg
1 fed presset hvidløg
Hvedemel til panering
3 dl  ylette
½ tsk  kommen
Bland kødet med peber, ingefær, salt, kommen, gurkemeje, koriander, løg, hvidløg og 1 dl ylette.
Rul kødet ud til 14-16 små pølser. 
Dyp dem først i resten af yletten og rul dem forsigtigt i et tyndt lag hvedemel. Læg farspølserne på en bageplade beklædt med bagepapir
Sæt pladen i ovnen i ca. ½ time ved 200ºC. 
Forslag til servering:
Ris som tilberedes efter anvisning på pakken. 
Tomater blendes og varmes op.
Tips: Rester af farspølserne vil være egnet til madpakken