Logo

Inges æblegrød/kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æbler
12 dl vand
8 tsk sukker el. tilsvarende sødetabletter
8 tsk kanel
Tilbehør: flødeskum el. cremefraiche
 
Æblerne skrælles og udkernes samt skæres i små tern. Dernæst kommes de i en gryde med vand, hvor de koges til mos/kompot.
Til sidst tilsættes sukker og kanel efter smag...
Man kan selv vurdere hvor grov man vil have retten. Jo mere moset man vil have den, jo mere vand kan man komme ved... og så også lade det koge længere....
Som desert kan det serveres groft med flødeskum el. cremefraiche til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her