4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke 
2 spsk  olie 
1 løg 
1 dåse flåede tomater 
250 g  champignon, gerne små 
1 dl  bouillon 
1 dl  hvidvin 
2 dl  fyldte grønne oliven, fx med mandler, 85 g 
1 spsk  hvedemel 
persille
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. 
Krydr med peber. 
Lad 1 spsk olie blive varm på en pande ved kraftig varme. 
Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. 
Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1 ½-2 min. på hver side, til de er netop gennemstegte. 
Krydr med salt. Læg kødet på et varmt fad. 
Skær løget i tynde både. Hæld væden fra tomaterne, og skær dem 
igennem 1-2 gange på tværs. 
Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver. 
Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie. 
Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring.  
Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin. 
Jævn med hvedemel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. 
Kom skinkeschnitzlerne og oliven i, og lad det varme igennem. 
Smag til med salt og peber. 
Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.