12 lidt store kartofler 
2 løg 
2 fed hvidløg 
16 pølser 
½ liter ketchup 
¼ liter fløde 
2 tsk paprika med top 
Kartoffelvand efter behov 
Salt og peber 
Til stegning: Olie eller margarine efter smag 
Kartoflerne skrælles, og skæres i 1 ½ cm skiver. Hver skive deles i kvarte. Herefter koges de, til de næsten kan falde af gaflen, når man stikker i dem. Løgene pilles og skæres i skiver på en ½ cm tykkelse. Hver skive deles i kvarte. Hvidløgene pillen og skæres i 1 mm skiver, og hver skive deles ligeledes i kvarte. Løg og hvidløg steges på pande til løgene er "klare", hvorefter de tages op på en tallerken. Pølserne skæres i 1 cm skiver og steger i fedtstoffet sammen med paprikaen. når pølserne er "gennemstegte" kommes løgene sammen med pølserne. Vandet fra kartoflerne hældes over i en lille skål og gemmes. Pølser, løg ketchup og fløde hældes over kartoflerne. Rør meget forsigtigt rundt, kartoflerne skal helst ikke smatte ud. Kartoffelvandet hældes i til retten har en tilpas koncistens. Smages til med salt og peber. Lad retten koge op og server den. 
Serveres sammen med hvidløgsflûtes tomatsalat og en god rødvin.