½ kylling
250 g  lammekølle u.ben
Palmeolie el.  anden olie
1 løg
1 ds  flåede hakkede tomater
 Chilipulver
1 ds  tomatpuré
1 bouillon terning
 laurbærblade 
 Masala krydderi
250 g  klipfisk
1 kg  blandede grønsager (fx. hvidkål, hokaido, aubergine og bitre grønne tomater)
1 kg  cous-cous
250 g  frossen helblade t spinat
 chili
Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg, flåede, hakkede tomater og chili. Tilsæt tomatpuré og lad simre i ½ time. 
Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid. 
Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af grønsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min.
Tag kød, fisk og grønsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca. 2 timer m. låg på. 
Til sidst kommes fisk, kød og grønsager tilbage i gryden, og koges med i ca. ½ time. 
Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili. Serveres til som dip.