Logo

Jordbær-rabarbermarmelade sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
1 dl vand
100 g rabarberstilke
1/2 tsk citronsyre
1/2 brev rød melatin
1/2 dl vand
sødestof svarende til 150 g sukker
 
Jordbærrene koges i vandet tilsat citronsyren i 5 minutter.
De fintskårne rabarberstilke tilsættes og koges med i yderligere 5 minutter.
Melatinen udrørt i det kolde vand tilsættes marmeladen, der koges i 2 minutter hermed.
Marmeladen tilsættes sødestoffet og hældes på Atamonskyllede glas, der tilbindes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananmousseMousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os