Logo

Jordbærgele 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 liter usødet jordbærsaft
1 brev Gul Melatin (40 g)
750 g sukker
 
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og
koges 1 minut.
Sukkeret røres i.
Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min.
Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler.
Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet.
Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækker ymerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os