Logo

Kødstrimler af oksehalestykket med korender

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg strimler af oksehalestykket bundet sammen til en steg, men uden spæk
1 stor teskefuld hvidløg
150 g korender
2 glas rødvin
1 krukke gele af rødvin
purløg
smør
salt
groft peber

Sæt korenderne i blød i Medoc vinen i adskillige timer.
Forvarm ovnen 200°C.
Gnid stegen med hvidløg, kom temmelig meget groft peber på.
Anbring stegen i et ovnfast smurt fad, lad den stege 45 min.
Efter stegning lægges stegen i et andet fad og holdes varm.
I stegefadet smeltes kødsaften sammen med vin-geleen, kom salt på og varm fadet i 5 min med korenderne i, tilsæt lidt smør.
Skær kødstrimlerne fri og anbring dem på serveringsfadet, kom salt på og dæk stegen med vingeleen og korenderne.
Strø klippet purløg over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her