12 spsk hvedemel 
3 spsk margarine 
2 spsk yoghurt letmælk naturel 
2 spsk vand 
Fyld: 
200 g hakket oksekød 
2 hakket løg 
3 stk groftrevne gulerødder 
1 tsk tørret basilikum 
½ ds hakkede tomater 
50 g reven ost (cheasy 13 %) 
1 æg 
1 æggehvide 
1 ½ dl skummetmælk 
1 stor tomat i skiver 
Salt og friskkværnet peber 
 
Ælt dejen sammen, og rul den ud til en cirkel (ca. 25 cm. i diameter), og 
læg den derefter i en smurt tærteform.
Forbag tærtebunden i 5 min. ved 200ºC.
Brun det hakkede oksekød og lad de hakkede løg og revne gulerødder 
svitse med 5 min. under omrøring. 
Rør de hakkede tomater i kødblandingen og smag til med basilikum, salt og 
peber.
Fordel kødblandingen på tærtebunden og drys med den revne ost.
Pisk æg, æggehvider og mælk sammen og hæld det over. 
Fordel de friske tomater hen over som pynt.
Bag madtærten ved 200ºC i 30 min. 
  
Tips: Serveres med masser af frisk grønt salat.