1 kalkunbryst a ca 800 g 
3 gulerødder pænt store 
3 pæne porre 
1 stort løg 
2 dåser hakket tomat 
2 grønsagsbouillon terninger 
1 pose pasta skruer eller penne 
salt og peber 
 
Et ovnfast fad eller en stegeso
Skyl kalkunbrystet og fjern eventulle sener. 
Rens porrene, skær dem i tynde skiver og kom dem op i fadet. 
Skræl gulerødderne og flæk dem på langs to gange, skær dem i små stykker og kom dem op til porrene. 
Pil løget, skær det i tynde ringe og fordel det ud over grønsagerne. 
Tag de 2 bouillonterninger og læg dem ind i mellem grønsagerne.
Læg så brystet i fadet over grønsagerne, hæld så de 2 dåser tomat henover og krydr med salt og peber. 
Stil det i ovnen ved 200°C i ca 5 kvarter.
Kog pastaen og server til med eventuelt et stykke ciabatta brød.