Logo

Kalkunschnitzler bagt i bagepapir med pastinak og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunschnitzler
2 stk hvidløg
4 stk bagepapir, ark
2 pastinakker
6 tomater
1 timiankviste

Skræl pastinak og flæk roden i ca. 8 stykker.
Tomat skæres både, og brun schnitzler af.
Læg det hele på bagepapir sammen med timian og et helt overskårent hvidløg (alle fed).
Bagepapir foldes til en pose, som bages i ovn med 180ºC i 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her