Logo

Kallis brødæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl sødmælk,
8 æggebLommer,
125 g hvedebrød uden skorpe,
smør
frisk mynte.

Mælk og æggeblommer piskes sammen i en skål. Hvedebrødet skæres i tern og vendes i blandingen. Smørret kommes på en pande og smeltes.
Halvdelen af blandingen hældes på panden og retten bages under svag varme.
Kanten løses forsigtigt med en paletkniv.
Retten skal være gylden i bunden og helt fast. Derefter bages den anden halvdel af æggekagen. Anrettes med mynteblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Festlig nytårsmenu til hele familienForbered en lækker menu til årets sidste festlige aften
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!