Logo

Kalvefilet thai style med ingefær og citrongræs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 pers.)

700 g kalvefilet
Thaipasta:
2-3 fed hvidløg. knust
1-2 stilke citrongræs, finthakket
2 spsk reven ingefær
2 lime, saft og skal
2 finthakkede syltede chili fra glas
salt og peber

Bland ingredienserne til thai pastaen, og smør den på kalvefileten.
Stil den koldt 6 til 12 timer.
Brun fileten på panden, og steg den færdig i ovn, ca. 20-30 minutter ved 180°C.
Lad kødet trække mindst 20 minutter, før det skæres i tynde skiver.
Server kødet med fx Nudelsalat med chili, koriander og sugarsnaps til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her