Logo

Kalvefrikassé i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ kg kalvebryst
salt
½ l bouillon
1 suppevisk
4-5 gulerødder
8-10 faste små kartofler
250 g ærter
50 g smør
hvedemel
persille

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kalvekødet ud i skiver og det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom suppevisken i. Kog kødet i ca. 45 minutter ved 225ºC. Kom de ituskårne grønsager i stegesoen i de sidste 15 minutter af kogetiden.

Jævn suppen, tilsæt fedtstof og smag den til. Drys masser af hakket persille i til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her