Logo

Kalvestrimler i wok med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvekød i strimler
250 g frisk pasta
2 bdt forårsløg
2 storegulerødder
200 g ærter
75 g flødeost med løg og krydderurter
50 g græskarkerner
2 dl kalvebouillon
2 spsk hvedemel
2 spsk olie
salt
peber

Vend kødstrimlerne i hvedemel.
Brun dem i olie i en dyb pande/wok.
Drys med salt og peber.
Skær løgene i ringe, snit gulerødderne i 5 cm lange tynde strimler.
Kom grønsagerne ved kødet og tilsæt bouillonen.
Kog det hele et par minutter under låg.
Kog pastaen og hæld vandet fra. Kom pastaen i retten.
Tilsæt flødeosten og lad den smelte.
Rist græskarkernerne på en tør pande.
Hæld retten i en skål og drys græskarkernerne henover.
Server flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her