Logo

Kanel blomme chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sukker
1 kg blommer
1/2 l. vand
5 stk hel kanel
1 brev blå melatin
1 tsk kanel pulver

Stenene fjernes fra blommerne, som deles.
Melatinen blandes med 2 spsk sukker.
Sukker, vand, kanel koges op.
Blommerne tilsættes sammen med melatin-sukker-blandingen.
Koges igennem i ca. 1 min og tages til side.
Skold sylteglassene, og hæld blomme-kanel-chutney i.
Stilles koldt i to dage, hvorefter chutneyen er klar til at blive serveret til bl. a. vildt og kalvekød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælkskoldskål med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os