100 g mælkefri margarine 
4 dl vand 
1 pakkegær 
1 dl sukker 
2 æg 
4 knsp.salt 
14 dl Semper Fin mix 
Fyld: 
8 spsk mælkefri margarine 
8 spsk sukker 
2 tsk kanel 
Pensl med æg, hakkede mandler og perlesukker 
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad det bliv håndvarmt. 
Rør gæren ud deri. 
Tilsæt sukker, æg og salt. 
Bland melet i, men gem lidt hvedemel til når dejen skal ud på bordet. 
Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens. 
Efter 20 min. røres rundt i dejen. 
Del dejen i to dele og tryk delene flade. Læg fyldet på. 
Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve i 20 min. 
Pens med æg, drys med mandler og perlesukker og bag sneglene ved 250ºC i 8 min.