Logo

Karry pilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert lammekød
4 spsk olie
2 løg
200 g løse ris
2 spsk karry
½ l lammebouillon
100 g tørrede abrikoser
50 g rosiner
1 æble
Salt

Skær lammekødet i tern.
Opvarm olien i en gryde og brun kødet til det er gyldent.
Hak og svits løgene sammen med kødet.
Drys karry og ris i under omrøring.
Spæd med bouillon og bring i kog.

Lad dem simre 20 minutter til væden er opsuget.

Skær abrikoserne i små tern og kom dem i risene sammen med rosinerne.
Skræl æblet, del det i kvarte og tag kernehuset ud.
Skær det i små tern og kom dem i risene ca. 5 minutter før endt kogetid.

Smag karry pilafen til med salt og evt. mere karry.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her