Logo

Karrykål 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkål
1 kg brystflæsk evt. letsaltet
salt, peber, karry
rugbrød
 
Finsnit hvidkålen og skær brystflæsket i store tern med svær.
Bland kål og kød i lag sammen med salt peber og rigelig karry.
Koges i en gryde i ca. 1 time med lidt vand i bunden rør rundt en gang
imellem.
 
Tips: Serveres med tykke skiver godt rugbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her