Logo

Kartoffelkage Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g rørsukker
4 økologiske æg
1 økologisk, usprøjtet appelsin
150 g mørk chokolade
100 g mandler
100 g hasselnødder
2 tsk bagepulver
1 økologisk banan
250 g kartofler ( kogte og mosede )

Kartofler skrælles, koges og moses.

Rørsukker piskes med æggeblommer.
Chokoladen smeltes over vandbad og mandlerne smuttes og hakkes fint til hvedemel med hasselnødderne.

Bagepulveret blandes i "melet" og alle ingredienser blandes godt evt. i foodprocessor med appelsinsaft og reven appelsinskal og moset banan. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.

Hældes i en smurt lille bradepande og bages ved 175ºC i ca. 50 min.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her