225 g  bulgur
150 g  magert lammekød, hakket
1 revet løg
2 spsk  hvedemel
1 tsk  stødt allehånde 
 
Fyld: 
2 tsk  olivenolie
1 lille løg, fint hakket
100 g  magert hakket lammekød
½ tsk  stødt allehånde
½ tsk  stødt kanel
¾ dl  oksebouillon
2 spsk  pinjekerner
2 spsk  hakket frisk mynte
olie til friture el.  vand til kogning 
 
Sauce: 
200 g  youghurt naturel
½ spsk  mynte
1 spsk  kartoffelmel 
Hæld kogende vand over bulguren og lad stå i 5 min. 
Afdryppes i dørslag.  Få så meget vand ud som muligt. 
Bredes ud på køkkenrulle så væden absorberes. 
Bland bulgur, lammekød, løg, hvedemel og allehånde til en fin pasta i en 
blender eller foodprocessor. Krydres m. salt og peber. 
Stilles i køleskab i 1 time. 
Olien varmes på en pande; løget svitses blødt v. svag varme i 3 min. 
Tilsæt bouillon og kog under låg og for svag varme i ca. 6 min. 
Pinjekernerne hakkes groft og røres i sammen med mynten. 
Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. 
Hældes i en skål og afkøles. 
Form 2 spsk af bulgurmassen til en 6 cm lang pølse. 
Dyp hænderne i koldt vand, og med pegefingeren laves et dybt hul i midten af hver pølse. 
Vrik og pres med fingeren, sålede at hullet bliver større. 
Det fyldes med 2 tsk af fyldet og lukkes til.  
Glat over evt. revner med fingrene. 
Læg dem i et fad beklædt med alu-folie og sæt dem udækkede i køleskabet i en time. 
Fyld en dyb gryde op med en trediedel olie og varm den op til 180°C 
(en brødterning bliver brun i løbet af 15 sek.) 
Kibbeherne frituresteges nogle stykker ad gangen i 2-3 min., eller til de er brune. 
Afdryppes på køkkenrulle. Serveres varme. 
Kibbeh kan frituresteges eller koges i vand i ca. 15 min. 
Spises evt. m. youghurtsauce.
Youghurtsauce:
Rør ingredienserne sammen i en gryde og kog i 5 min. under konstant 
omrøring.