Logo

Kielbasa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pølse fra Polen/Letland
 
6 kg magert skinkekød
2 kg oksekød
1 kg kalvesmåkød
1 spsk hvidløgssalt
2 spsk sennepskorn
1 helt hvidløg
1.2 l vand
paprika drys efter behov
1-2 spsk salt
       
Hak kødet fint på kødhakkemaskinen.
Knus hvidløg og bland med andre krydderier.
Bland det i kødet ælt/rør grundigt.
Ælt/rør vandet langsomt i.
Læg tarme i blød og skyl dem.
Sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene.
Prik små huller for at fjerne evt. luftbobler.
Steg i bradepande i ovn, ca. 1 time ved  150ºC.
Fyld vand ved efter behov.
 
Serveres fx til: Zurek med kartofler
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler MarietteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!