Logo

Kinesiske koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store svinekoteletter
3 spsk hvedemel
1 tsk paprika
Salt
peber
5 spsk olie
3 madæbler
3 løg
3 bananer
2 dl kokosmel

Koteletterne vendes i hvedemel tilsat paprika, salt og peber.
Brunes i olie og lægges i et ovnfast fad.

Æblerne rives groft, løgene skæres i skiver og brunes og anbringes sammen med de revne æbler ovenpå koteletterne. Bananerne flækkes og ristes og lægges øverst.

Rist kokosen i en gryde og drys det over fadet som herpå anbringes i en 200 º varm ovn ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!