Logo

Kirsebærmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g udstenede kirsebær,
300 g råsukker eller honning,
3 stænger kanel,
20 g syltet ingefær,
1 tsk stødt kanel,
1/2 tsk groftkværnet sort peber,

Kirsebær og råsukker kommes i en skål og står tildækket et døgn.
Blandingen koges med kanel ved svag varme i ca. 20 min.
Afkøles, kanelstænger tages op.
Ingefær tilsættes, og blandingen blendes til en fin mos.
Hældes tilbage i gryden, stødt kanel og peber tilsættes.
Kirsebærmosen koges i ca. 10 min. Hældes på glas og tilbindes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbær med chantillycremeBlåbær med chantillycreme er en utrolig nem dessert. Og så smager den virkelig godt....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os