Logo

Kogt svinekød i frugtjuice - Puerco pibil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl presset appelsinsaft
3/4 dl presset citronsaft
1 spsk annattofrø
1 tsk finthakket hvidløg
1/2 tsk tørret oregano
1/2 tsk knust kommen
1/4 tsk nelliker
1/4 tsk kanel
2 tsk salt
peber
500 g svinekød
12 tortillas
 
Bland saften af appelsin og citron i en skål.
Tilsæt de stødte annattofrø, hvidløg, oregano, kommen, nelliker, kanel, salt
og peber og blend det godt.
Skær kødet ud i 5 cm. stykker
Læg dem i et lag i et fad og hæld den krydrede frugtjuice over.
Dæk fadet med folie og lad kødet trække i marinaden i 6 timer ved
køkkentemperatur eller 12 timer i køleskab.
Vend stykkerne nu og da.
Læg to lag alufolie i et dørslag.
Kom kødstykkerne i og hæld marinaden over.
Saml alufolien om det hele så marinaden bliver ved kødet.
Anbring dørslaget i en gryde, hvor der er så meget kogende vand at det
knapt når dørslaget.
Læg låg på gryden og damp kødet mørt i 1 3/4 time.
Tilsæt evt. mere vand, hvis det er nødvendigt.
Kom kødet i et dybt fad ved serveringen og hæld saucen over.
Spis varme tortillas til i stedet for brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os