Logo

Kogt torsk - at koge torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pæn stor torsk (evt. kabliau)

koldt vand

6-8 peberkorn

1-2 laurbærblade

1 sjat eddike eller saften fra en citron

 

Læg en tallerken omvendt i bunden af en gryde (så torsken ikke brænder fast i bunden).

Skær den rensede torsk ud i pæne stykker og læg i gryden.

Fyld koldt vand på, til torsken er helt dækket.

Tilsæt peberkorn, laurbærblad og eddike/citronsaft.

Sæt gryden på lav varme og lad det langsomt varme op til lige under kogepunktet - det må IKKE koge.

Tag gryden af varmen og lad torsken ligge i vandet og få lidt eftervarme,

mens tallerkener og tilbehør anrettes.

 

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her