Logo

Kokkenes wokret fra Nong Khai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
I det nordlige Thailand findes et stort antal flygtninge fra Vietnam. De har naturligvis sat deres præg på maden i området — ikke mindst har de medbragt deres højt elskede mynteblade, som også findes i denne ret. 4 personer

Omeletter:
2 æg olie
4 fed hvidløg
2-4 røde chili
2 spsk olie
200 g bambusskud
6-8 tynde forårsløg
250 g bønnespirer
50 g jordnødder
2 spsk soya
1 håndfuld mynteblade

Pisk æggene sammen med 2 spsk vand og et lille drys salt. Steg to omeletter, rul dem sammen og sæt dem til side.
Hak hvidløgene. Skær chilierne i ringe (fjern evt kernerne først). Svits begge dele i wokken et par minutten
Skær bambusskuddene i tynde strimler Snit forårsløgene fint. Tilsæt de to ting og svits et par minutter mere. Kom bønnespirerne i wokken og vend rundt et øjeblik. Læg låg
på wokken.
Hak jordnødderne groft og tilsæt dem sammen med soyaen. Skær de to omeletter i tynde strimler og kom dem i wokken.Varm det hele igennem for høj varme, tilsæt
myntebladene og servér straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!