Logo

Koldskål med fersken uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fersken
¼ l. piskefløde
½ l. kærnemælk
½ l. tykmælk
Ca. 1 spsk sukker
Ca. 1 ½ spsk vaniljesukker
citronsaft


Skræl fersknen, fjern stenen og skær den i mindre stykker.
Blend fersknen sammen med sukker, vaniljesukker og lidt citronsaft.
Kom fløden i og pisk fløde og fersken sammen til det bliver luftigt ferskencreme. Bland kærnemælk og tykmælk i en skål, vend derefter ferskencremen i kærnemælken og tykmælken.
Smager godt med både kammerjunker og tvebakker

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her