Logo

Koteletter i pakke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store svinekoteletter
30 g margarine
1 lille løg
125 g champignon
½ peberfrugt
1 tomat
persille
salt, peber
 
Steg koteletterne et par minutter, på hver side i stegeklart margarine.
Læg hver kotelet på et stk folie.
Skær løg, peberfrugt og champignon i skiver og svits dem i resten af
fedtstoffet.
Fordel det på koteletterne.
Læg ½ tomat og lidt klippet persille på hver kotelet.
Drys med salt og peber.
Luk folien om hver kotelet (som bageren pakker kager ind).
Stil pakkerne i ovnen i en lille bradepande ca. 20-25 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her