2 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke 
 
Sauce: 
4 tørrede abrikoser
1 lime
1 appelsin 
1 frisk chili 
1 spsk  vineddike 
 
Pasta: 
250 g  frisk spinat 
1 fed hvidløg 
2 skalotteløg 
1 spsk  olie 
250 g  frisk pasta 
Overhæld abrikoserne med ½ dl kogende vand og lad dem afkøle. Blend abrikoser med vandet og saft af lime og appelsin til en jævn sauce. 
Hak chilien groft og kom den i saucen. 
Smag til med vineddike, salt og peber.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. 
Tag ⅓ af abrikos - chilisaucen fra og pensl koteletterne på begge sider og krydr med peber. 
Steg dem på en varm grillpande 3-4 minutter på hver side. 
Krydr med salt. 
Skær evt. fedt-kanten af koteletterne. 
Resten af saucen serveres kold eller varm til retten.
Pluk spinaten fri for grove stilke og skyl den grundigt. 
Kog pastaen. 
Svits finthakket hvidløg og skalotteløg i en gryde i olie og tilsæt spinaten. 
Krydr med salt og peber og vend spinaten på panden til den netop falder sammen. 
Vend den friskkogte, afdryppede pasta i spinaten og smag til med salt og peber.
Tips: I stedet for frisk spinat kan bruges optøet frossen hel spinat, hvor vandet er trykket af.
I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvæge og frø. Vil du have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet.