4 svinekoteletter (ca. 650 gram) 
25 g  smør 
2 hakket løg (ca. 150 gram) 
450 g  champignoner i skiver 
½ tsk  Herbes de Provence 
1 dl  piskefløde 
100 g  ost til gratinering 
Persille (til pynt) 
Fjern ben og fedt fra koteletterne. 
Brun dem i gyldent smør i en sauterpande, ca. 2 minutter på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.
Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 minutter. 
Tilsæt Herbes de provence og piskefløde. 
Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten på kødet. 
Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet