400 g  rejer 
2 store dåser hakkede tomater (eller 3 små) 
1 stort løg 
2 ½ grøn peberfrugt 
1 fed hvidløg 
mild chili efter behag 
salt/peber 
1 iceberg som snittes groft 
1 flûte 
1 tomat i skiver 
lidt agurk i skiver 
lidt peberfrugt i skiver til pynt
  
Hak løget i små tern og svits dem i en gryde. Skær pebberen i små tern 
og tilsæt dem og det flåede tomater. 
Hak hvidløget og kom det i. 
Lad det småkoge indtil tomat "saucen" er blevet nogenlunde tyk. 
Smag så til med salt peber og chili. 
Tag gryden af varmen og vend rejerne i. 
Anret det i portioner over den groft snittede iceberg. 
Pynt med agurk, tomat og peber og servér med vamt flûte.
Retten her er den milde udgave. ved tilsætning af stærkere chili 
kommer der mere bid i hvilket er en del mere i den kreolske ånd. 
Eventuelle rester drænes for væde natten over og kommes i et flûte 
med salat. 
Er den for stærk, kan man komme en skefuld cremefraiche oven på.