med stegte rodfrugter, hybensauce og jordskokkager
 
180 g krondyrfilet med ben 
1 tsk  knust enebær 
1 citron 
1 gulerod 
1 pastinak - lille 
1 persillerod - lille 
rosmarin 
1 fed hvidløg 
4 skrællede jordskokker 
1 æg 
1 spsk  mælk 
5 friske hyben (tørret udblødt hybenskal - udblødes i æblejuice) 
2 spsk  balsamisk eddike 
3 spsk  sukker 
1 dl æblesaft (juice) 
1 dl demi glace (konc. sauce / smagsforstærker)
Jordskokkerne rives på råkostjern og vendes i skål med æg og mælk - krydres med rosmarin, salt og peber. 
Massen lægges i smurt aluform og bages i ovnen ca. 12 minutter. 
Krondyrfileten brunes på panden og krydres med enebær, salt og peber. Citronskal lægges på bageplade og bages i ovnen ca. 10 minutter. 
Sukker smeltes til karamel på panden. 
Hyben renses for sten og bages i karamellen. 
Hæld balsamisk eddike på panden og kog op. 
Tilsæt æblesaft og demi glace og lad saucen småsimre. 
Urterne skæres i 7 cm lange stænger og steges i lidt olie på panden - krydres med lidt hvidløg og rosmarin - steges til de er møre. 
Saucen smages eventuelt til med lidt citronsaft. 
Jordskokkekagen anrettes midt på tallerknen og rundt om lægges de ristede rodfrugter. 
Kødet skæres i 3 - 4 stykker og anrettes på tallerkenen, og der hældes lidt af saucen omkring. 
Pyntes med lidt rosmarin.