Logo

Kryddersild 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kg Sild
750 g Groft salt
250 g Sukker
15 g Peber
10 g Allehånde
1 knsp. 0Kanel
1 knsp. 0Ingefær
1 knsp. 0Timian
2 Laurbærblade
1-2 spsk Sandeltræ
1 spsk Oregano

Sildene renses for indvolde og gælder men skylles ikke.
I en ren beholder dækkes med et lag af den færdige blanding hvorefter sildene lægges i lag med lidt af blandingen imellem
og til sidst hældes resten af blandingen over så den dækker det hele .
Der lægges et let pres på toppen og de stilles køligt ikke over 10°C og
skal stå mindst en måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her