Logo

Krydret flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l tykmælk, fx A 38,
3 dl fløde,
salt, hvid peber,
2 fed knust hvidløg,
1 spsk hakket persille.

Tykmælk og fløde opvarmes i en gryde til ca. 40°C, Hældes op til afdrypning fx i en gaze pose eller kaffepose, stilles på køl til næste dag.
Ostemassen kommes op i en skål, røres sammen med salt og krydderier. Smages til.
Serveres på rugbrød eller hvedebrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os