Logo

Kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Retningslinier for tilberedning af kylling:

Retningslinier for tilberedning af kylling:

Hold altid rå kylling og emballage adskilt fra andre madvarer.

Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder godt efter håndteringen.

Gennemsteg altid kylling.

Først når kødet let kan løsnes fra benet og kød safte n er helt klar, er den færdig til servering.

Optøning: læg den frosne kylling på et fad (lad den blive i posen) og stil den til optøning i køleskabet i ca. 1 døgn.

Forberedelser: Tag kyllingen ud af posen og fjern indmadsposen.

Skyl kyllingen under vandhanen og dup den ør med køkkenrulle.

 

Kylling i ovn

Brun kyllingen i et smurt, ovnfast fad i 15 min. ved 225°C.

Skru ned til 175°C og færdigsteg kyllingen.

Beregn ca. 60 min. stegetid pr. kg kylling.

 

Kylling i gryde

Brun kyllingen, hæld 2 dl væske ved og steg færdig ved jævn varme under låg. Beregn ca. 60 min. stegetid pr. kg kylling.

 

Energi 800 kj (190 kcal)

Protein       18 g

Kulhydrat    0 g

Fedt           13 g

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her