Logo

Kylling, avocado og yoghurt mayonnaise-ret - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne frokostret er ideel til de brændende varme dage i den danske sommer. Den krydrede, let bidende mayonnaise er både let og forfriskende og går fint sammen med kold kylling. Server retten med Krydret Ris (se dette). 

Til kyllingen:
1 mellemstor kold, kogt kylling (1-1 1/2 kg)
2 modne avocado
Friskhakket koriander som garnering
Til yoghurt-mayonnaisen:
2 dl yoghurt naturel
1 dl mayonnaise
Saften fra 1 citron
1 spiseskefuld glutenfri karry
1 teskefuld knust koriander
Salt og peber efter behag
 
Fjern skindet fra kyllingen og smid det væk.
Adskil kødet fra knoglerne og skær kødet bide-venlige stykker.
Læg dem i en stor skål.
Når du laver saucen, blander du yoghurt sammen med mayonnaise, citronsaft, knust koriander.
Pisk det sammen, til blandingen er lind.
Lad saucen hvile i mindst en halv time, så krydderierne kan sætte sig i den.
Hæld saucen i skålen med kyllingestykkerne og bland det godt sammen.
Tilsæt salt og friskkværnet peber efter behag.
Skær avocadoerne i kvarte på langs, kvarterne i halve, idet du samtidig fjerner skindet.
Arranger stykkerne i både omkring kyllingen.
Drys med gavmild hånd friskhakket koriander over.
 
628 kcal; 57 g protein; 45 g fedt, heraf 10 g mættet; 6 g kulhydrat; 2,5 g fibre; 309 mg natrium; 127 mg kalcium

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash-ostesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!