Logo

Kylling på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg kyllingelår / fileter
1 1/4 dl sake (risvin)
2 dl mørk soyasauce
1 1/4 dl mirin (sød risvin)
2 spsk sukker
2 1/2 dl (65 g) forårsløg, i 2 cm stykker på skrå

25 træspid lægges i blød i vand i ca 20 min.

De tørres af og sættes til side.

Skær kyllingen i mundrette stykker.

Rør sake, soyasauce, mirin og sukker sammen i en gryde, og bring det i kog og sættes til side.

Sæt kyllingekød på spiddene skiftevis med forsårløg.

Læg dem i en bradepande, dækket med alufolie.

Steges under forvamet grill.

Vendes og pensles hyppigt med saucen, i 7-8 minutter eller til kødet er gennemstegt

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os