500 g hakket kylling 
1 rødløg, finthakket 
2 fed hvidløg, hakkede 
1 bundt frisk dild, finthakket 
100 g god fetaost, smuldret 
50 g soltørrede tomater, hakkede 
50 g oliven, hakkede 
1 tsk tørret salvie 
1 tsk tørret rosmarin 
1 tsk tørret timian 
salt efter smag 
citronpeber efter smag 
1 æg 
50 g fuldkornshvedemel eller alm. hvedemel 
1 dl kærnemælk eller letmælk
  
Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen hviler ½ time i køleskab. 
Lidt olivenolie varmes op på en pande og farsen formes til frikadeller (der bliver ca. 16 stk), der steges ved middelvarme, til de er gennemstegte.
Serveres fx. med ovnstegte kartofler og en god tomatsauce.  
  
Tips: Inden man steger hele portionen kan man stege en lille prøvefrikadelle, så man kan smage, om der evt. skal mere salt eller krydderier i.