Logo

Kyllingeoverlår med risotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 overlår
Det grønne fra 3-4 porer, grovsnittet
5 hele fed pillede hvidløg
1 dåse hakkede tomater
Lidt champignon (friske eller frosne)
Lidt vilde ris
 
Tomaterne, snittet porretop, champignon og de hele hvidløg lægges i et
ovnfast fad.
Risene fordeles ovenpå, og der krydres med salt, peber og karry.
Hæld ca. 2 dl vand ved, og læg kyllingelårene ovenpå.
De krydres efter behag.
Fadet dækkes med alufolie, sættes i kold ovn.
Sæt dem på 200ºC og lad fadet stå ca. 5 kvarter.
De sidste 15 min uden alufolien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her