Logo

Kyllingetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke bacon i tern
1 kylling, kogt og pillet
1 pakke butterdej
3-5 porrer
¼ l. piskefløde
¼ l. cremefraiche (18 %)
salt
peber
æg til pensling

Den kogte kylling skæres i små stykker.
Bacon svitses og porrene skæres i fine ringe, som svitses i fedtet fra
baconternene.
Fløde og cremefraiche blandes og tilsættes evt. lidt Maizenamel. Smages til med salt og peber.
Alle delene blandes sammen.
Butterdejen rulles ud, der skal bruges 2 plader til bund og 1-2 til låg,
evt. 1 til pynt.
Denne portion er beregnet til en bradepande 20x35.
Madtærten bages ved 175°C i en time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her