2 ½ dl Hvedemel
50 g Smør eller Margarine
¼ tsk Salt
1 dl Kvark
Fyld:
1 stegt kylling
250 g Broccoli
150 g porre
1 spsk Smør eller margarine
200 g rød peber
5 Æg
2 ½ dl Mælk
1 ½ dl Kvark
1 tsk Salt
groft kværnet peber
3 dl Reven lager Ost
Kom melet i en skål, skær fedtstoffet i tern og findele det i melet. Tilsæt salt og kvark og ælt dejen sammen.
Lag dejen hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.
Skær kyllingekødet i små tern, kog broccolien knapt mør, lad det dryppe godt af, del dem i små buketter, gør porren i stand og skær den i strimler.
Svits den sammen med broccolien i fedtstoffet, skær peberfrugten i tern.
Rul dejen ud. Beklæd tærteform ca. 27 cm i diameter med den, bag tærtebunden på en rist i bunden af en 200°C varm ovn i ca. 15.
I varmluftsovn ved 175°C ca. i 20 min.
Læg kylling, grønsager i lagvis i formen.
Pisk æggene sammen med mælk, kvark, salt og peber.
Hæld æggemassen i formen.
Drys osten over.
Bag madtærten på en rist midt i en 200°C varm ovn 30 min.
I varmluftsovn ved 175°C ca. 35 min.
Server tærten varm med skiver af tomater eller peberfrugt.