Logo

La Quiche Lorraine - Bacontærte - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g glutenfri mel
150 g smør
½ glas vand
Salt

Fyld:
150 g bacon
1 stort løg
2 æg
250 ml. fløde 13 %
Salt og peber

Rør dejen sammen. Kom den i en tærteform.

Steg bacon og løg på panden i 4-5 min., evt i lidt smør.

Hæld løg og bacon samt det sammenpiskede æg og fløde over dejen.
Bages ved 200ºC i 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her