Logo

Lagkagebunde uden æg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
250 g hvedemel
2 spsk kartoffelmel
½ tsk salt
3 tsk bagepulver
75 g smør
2 dl mælk
½ citron

 
Bland sukker og de 2 melsorter, salt og bagepulver.
Smelt smøret, hæld mælk, citronsaft og fint reven citronskal i og rør det i melblandingen.
Fyld dejen i en velsmurt springform og bag 25-30 min. ved 175-180°C.
Lad kagen stå lidt i formen inden den vendes ud til afkøling.
Halver kagen og put det fyld i du ønsker 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 8.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her