Logo

Lakridsfudge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl sukker
2 dl piskefløde
2 dl sirup (el. rørsukker)
3-4 spsk lakridsekstrakt

Alt koges sammen i en gryde uden låg, til det er 125° varmt.
Så tages massen af varmen.
Her tilsætter man lakridsekstrakten, og sørger for at den bliver godt fordelt.
Man kan fylde det i små papirsforme eller man kan hælde det i en bradepande og skære det i tern når det er let stivnet.
Derefter afkøles karamelmassen i køleskab.
Når den er blevet helt kold, brækkes ternene fra hinanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her