Logo

Laksefrikadeller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g laksefilet
225 g torskefilet
1 æg
2 spk hvedemel
1 spsk rapsolie
1 dl syrnet fløde (9%)
2 tsk karry
150 g pickles
 
Skær laks og torsk i mindre stykker
Blend de to slags fisk, med æg, hvedemel og ½ dl vand, til en grov fars
Varm olien på en slip-let pende
Steg frikadellerne til de er sprøde
Rør syrnet fløde med karry og vend med pickles.
Smag til med salt og peber
Tips: man kan, i stedet for laks, anvende ørred og i stedet for torsk, sejfisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du økologisk mælk?
Effektiv reklame - klik her