4 personer
1 lammebov, ca. 1,5 kg 
2 løg 
2 gulerødder 
1 aubergine 
4 tomater 
2 spsk Colombo Paste (se opskrift)
1 grøn mango 
2 grønne bananer 
Olie 
Salt og peber 
3 dl hvidvin 
2 dl vand 
Udben lammeboven og skær den i tern, ca. 3x3 cm. Løg og gulerødder skæres i skiver. Brun kød og grønsager i en stegegryde. Tilsæt aubergine og tomater, der ligeledes er skåret i tern, hæld hvidvin på og kog det op. Herefter tilsættes Colombo, salt og peber og, til sidst, vand. Læg låg på og lad det simre i ca. 45 min. Skræl mango og bananer og skær dem i skiver. Når kødet er mørt tilsættes frugten - og retten er færdig. Server den rygende varm, med dampede Basmati ris.